Ambachtelijke Markt 17&18 augustus 2019

Editie 2019 : zaterdag 17 en zondag 18 augustus

Ook dit jaar is er een geweldig divers ‘ambachtelijk’ aanbod. Veel vertrouwde gezichten maar ook nieuwe aanwas. Tot nu toe hebben meer dan 20 ambachtslieden en / of kunstenaars hun medewerking toegezegd! Ze vertellen u met enthousiasme over hun werk!
Wilt u meer weten over een bepaald ambacht ga dan met uw vragen naar de desbetreffende exposant. Wellicht dat ook een miniworkshop tot de mogelijkheden behoort!

Uiteraard richten we ook dit jaar een ruimte in voor spinners, breiers en wevers. Neem een werkje mee en sluit u (een tijdje) aan!

Op het terras bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje. Er zijn diverse heerlijke lam en schapenvlees producten, om te proeven en te kopen!!

Natuurlijk is onze prachtige winkel open. Hier kunt u terecht met al uw vragen over spinnen, weven, vilten en breien. Maar natuurlijk ook over onze Dutch Merino garens en kleding!! Deze moeten vooral bekeken worden met de handen:)

We heten u van harte welkom!!

1 reactie

  1. Danniella Dierckx op 26 april 2019 om 19:35

    Kan je inschrijven voor een stand ( met vilten sjaals en cols ) op de markt en kan dit ook enkel voor zondag ? Vriendelijke groeten Danny

Laat een reactie achter