Skip to content

Ambachtelijke Markt 15&16 augustus 2020

Editie 2020 : zaterdag 15 en zondag 16 augustus (data onder voorbehoud)

Een inmiddels jaarlijks terugkomend evenement, waaraan veel ambachtslieden deelnemen. Zij maken u deelgenoot van hun passie!

Jaarlijks zeggen rond de 20 ambachtslieden en / of kunstenaars hun medewerking toe. Ze vertellen u met enthousiasme over hun werk!
Wilt u meer weten over een bepaald ambacht ga dan met uw vragen naar de desbetreffende exposant. Wellicht dat ook een miniworkshop tot de mogelijkheden behoort!

Uiteraard richten we ook altijd een ruimte in voor spinners, breiers en wevers. Neem een werkje mee en sluit u (een tijdje) aan!

Op het terras bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje. Er zijn diverse heerlijke lam en schapenvlees producten, om te proeven en te kopen!!

Natuurlijk is ook onze prachtige winkel open. Hier kunt u terecht met al uw vragen over spinnen, weven, vilten en breien. Maar natuurlijk ook over onze Dutch Merino garens en kleding!! Deze moeten vooral bekeken worden met de handen:)

Meer info volgt begin 2020!

 

 

1 reactie

  1. Danniella Dierckx op 26 april 2019 om 19:35

    Kan je inschrijven voor een stand ( met vilten sjaals en cols ) op de markt en kan dit ook enkel voor zondag ? Vriendelijke groeten Danny

Laat een reactie achter

Scroll To Top