Skip to content

Bestellingsinformatie

Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u meteen een bevestigingsmail. We verzenden dagelijks de pakketten, indien alle artikelen die u besteld in voorraad zijn heeft u dit normaal gezien na 1 of 2 dagen in huis. Mocht een artikel onverhoopt niet in voorraad zijn geven wij u in een mail de verwachte levertijd.

Het is ook mogelijk onze boerderijwinkel te bezoeken of uw bestelling af te halen. De winkel is iedere vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Indien u nog vragen heeft kunt u ons op dinsdag tot en met vrijdag bereiken via e-mail (info@wolboerderij.nl) of telefoon (+31 6 10 32 88 04). Door drukte in en rond de boerderij kan het zijn dat we de telefoon niet kunnen beantwoorden. Spreek dan alstublieft een bericht in dan bellen we u op een later tijdstip terug! Indien u ons een e-mail stuurt en u heeft na 1 week nog steeds geen antwoord heeft  ontvangen dan kunt u ervan uitgaan dat deze mail ons niet heeft bereikt. Gelieve ons dan te bellen.

Ons assortiment omvat: Prachtige ‘Dutch Merino’ garens gesponnen van de wol van onze eigen merino’s. Deze is superzacht en prachtig van kwaliteit!!

Verder verkopen wij uiteraard: Ashford Handicrafts spinnewielen, weefgetouwen en toebehoren, deze staan bijna allemaal in onze prachtige nieuwe winkel. U kunt deze hier desgewenst uitproberen. Wij hebben tevens de spin- vilt en breiwol van Ashford aangevuld met de weefgarens van Venne colcotton. Het thermowollen ondergoed, van het merk Ruskovilla, is een mooie aanvulling. Om ons assortiment compleet te maken hebben we ook de dekbedden en aanverwante artikelen van Texelwool.

Voor de firma Ashford Handicrafts vervullen wij een groothandelsfunctie voor Nederland en België. Interesse in deze wederverkoop van Spinnewielen, Weefgetouwen, Spin-Vilt en Breiwol van deze firma vraag ons dan naar de voorwaarden en condities!

Volg deze link voor onze Algemene voorwaarden.

Scroll To Top