Workshop Hevelrietweven niveau 1


Start datum: in overleg

Begin tijd:

Eind tijd:

Minimaal deelnemers: 1

Maximaal deelnemers: 2

Prijs: 120

De basis cursus hevelrietweven, is bedoeld voor startende wevers. Tijdens deze cursus maak je kennis met de wondere wereld van het weven. We leren je weven op een hevelrietgetouw. Aan bod komen het scheren van het getouw met wol en katoen. Daarnaast is ook kleurgebruik en de doelen die daarmee bereikt kunnen worden een onderdeel van deze workshop.  In ons atelier staan tevens een aantal schachtengetouwen waarvan wij de werking uitleggen, er gaat een heel nieuwe wereld voor je open!!

De lesstof wordt verdeeld over 3 vrijdagochtenden van 2 uur. De lesdata worden met je persoonlijk afgesproken. Het is niet mogelijk om in te schrijven per ochtend. Kosten voor de gehele workshop €120,00. Dit is inclusief alle materialen en koffie/thee. Een getouw kun je bij ons lenen we vragen hiervoor een borg van 50,00. Dit getouw  kun je uiteraard meenemen naar huis zodat je daar kunt oefenen.

Deze workshop wordt gegeven met 1 of 2 deelnemers.

Newsletter

Our e-mail newsletter is only written in dutch, if interested please enter your adresCopyright © 2020 Wolboerderij Blij Bezuiden

Webdesign by: Miek.Designs

en_GBEnglish (UK)
Scroll to Top