Workshop Hevelrietweven niveau 1


Start datum:

Begin tijd:

Eind tijd:

Minimaal deelnemers: 1

Maximaal deelnemers: 1

Prijs: 120

De basis cursus hevelrietweven, is bedoeld voor startende wevers. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de wondere wereld van het weven. We leren u weven op een hevelrietgetouw. Aan bod komen het scheren van het getouw met wol en katoen. Daarnaast is ook kleurgebruik en de doelen die daarmee bereikt kunnen worden een onderdeel van deze workshop.  In ons atelier staan tevens een aantal schachtengetouwen waarvan wij de werking uitleggen, er gaat een heel nieuwe wereld voor u open!!

De lesstof wordt verdeeld over 3 vrijdagochtenden van 2 uur. De lesdata worden met u persoonlijk afgesproken. Het is niet mogelijk om in te schrijven per ochtend. Kosten voor de gehele workshop €120,00. Dit is inclusief alle materialen en koffie/thee. Een getouw kunt u bij ons lenen we vragen hiervoor een borg van 50,00. Dit getouw  kunt u uiteraard meenemen naar huis zodat u daar kunt oefenen.

Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven. Hierdoor is het zeer goed mogelijk om de corona richtlijnen in acht te houden!

 

Newsletter

Our e-mail newsletter is only written in dutch, if interested please enter your adresCopyright © 2020 Wolboerderij Blij Bezuiden

Webdesign by: Miek.Designs

en_GBEnglish (UK)
Scroll naar top