Workshop Wolspinnen niveau 1


Start datum:

Begin tijd:

Eind tijd:

Minimaal deelnemers: 1

Maximaal deelnemers: 1

Prijs: 120

De spinners basis cursus, is bedoeld voor spinners die nog niet kunnen spinnen. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de wondere wereld van het spinnen. We leren u spinnen met lontwol. Aan bod komen tevens diverse methodes om de wol voor het spinnen voor te bereiden. Zoals het wolkammen en kaarden zowel met de hand en met de molen. U krijgt uitleg over diverse wolsoorten die doorgaans goed in Nederland of België te verkrijgen zijn. Uiteraard ontbreekt ook het spinnen met ruwe vacht niet en natuurlijk het twijnen van deze garens.
De lesstof wordt verdeeld over 3 vrijdagochtenden van 2 uur. De lesdata worden met u persoonlijk afgesproken. Het is niet mogelijk om in te schrijven per ochtend. Kosten voor de gehele workshop €120,00. Dit is inclusief alle materialen en koffie/thee. Een wiel kunt u bij ons lenen we vragen hiervoor een borg van 100,00. Dit wiel kunt u uiteraard meenemen naar huis zodat u daar kunt oefenen.

Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven. Hierdoor is het zeer goed mogelijk om de corona richtlijnen in acht te houden!

Newsletter

Our e-mail newsletter is only written in dutch, if interested please enter your adresCopyright © 2020 Wolboerderij Blij Bezuiden

Webdesign by: Miek.Designs

en_GBEnglish (UK)
Scroll naar top