Home     'Aandeel' in onze kudde! geldig tot 31-3-2019
'Aandeel' in onze kudde! geldig tot 31-3-2019

'Aandeel' in onze kudde! geldig tot 31-3-2019


Ieder jaar kijken we weer naar een mooi spaardoel voor onze kudde. Het afgelopen jaar hebben we met aandeelhoudersgelden en gespaard voor nieuwe aflamhekjes. Deze hekjes zijn heel erg handig in onze stal om de ooien met hun lammeren de eerste 2 dagen na de geboorte te huisvesten. Dit even apart zetten is vooral om de binding tussen ooi en lam goed te krijgen. Na een dag of 2 als alles goed gaat met moeder en kinders gaan ze terug in de groep. De lammeren kunnen dan heel makkelijk de eigen moeder weer vinden. In 2016 hebben we voor bloedverversing onze 2 deense rammen aangekocht/ geïmporteerd. Zo proberen we ieder jaar een mooi doel te hebben waar vooral onze kudde van profiteert!
Voor het komende jaar sparen we voor een zwaardere scheermachine. Met de groei van onze kudde in de afgelopen jaren is dit iets dat op het verlanglijstje staat.
Als ‘aandeelhouder’ ontvang je 10% korting op uit de kudde voortgekomen producten zoals wol, levende have, vlees en lamsvellen. Je ontvangt daarbij als eerste de vachtenlijst voor het nieuwe seizoen.
Tevens worden bestellingen uit ons gehele assortiment vanaf een orderbedrag van 40,00 euro gratis naar je verzonden, binnen de Benelux.

Je kunt het aandeel bestellen en betalen via de webwinkel kies bij verzending voor 'Afhalen in koewacht'. Wilt u meer info, u kunt ons natuurlijk gewoon bereiken via e-mail.


€ 50.00

Voorraad: 102


Artikelcode: 7

'Aandeel' in onze kudde! geldig tot 31-3-2019


  • Productinformatie

Algemene voorwaarden.

  • De aandelen zijn symbolisch en geldig tot 31 maart 2019. (zie aandeelcertificaat)
  • U kunt meerdere aandelen kopen, de extra gelden worden zeer op prijs gesteld!!
  • Voordat het loopjaar helemaal om is ontvangt u van ons bericht (februari 2019) om eventueel te besluiten of u voor een nieuwe periode onze kudde van dicht bij wilt volgen en steunen. (Volgend loopjaar tot 31 maart 2020)
  • De aandelen zijn symbolisch, beslissingen  aangaande het welzijn en de gezondheid van de kudde worden door ons zelfstandig genomen. Het is voor ons niet mogelijk om verantwoording af te leggen over deze beslissingen.
  • Na ontvangst van betaling, ontvangt de aandeelhouder een certificaat. Dit certificaat geeft recht op gratis koffie/thee voor 2 personen tijdens de scheerdag op, 20 mei 2018, en tijdens onze ambachtelijke markt op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018.
  • Je kunt als particulier, bedrijf of instelling aandelen kopen. Indien u daar prijs op stelt krijgt u een link op de site en een vermelding op ons prikbord in de winkel.  
  • Voor alle aanbiedingen geld op=op.