Lamsvlees


Voor dit jaar (2018) kunnen wij geen lamsvlees meer leveren. als alternatief hebben wij in de diepvries en op bestelling varkensvlees en wild.
Neem contact op voor meer info via e-mail of telefoon +31 6 10 32 88 04

Lamsvlees bevat veel voedingswaarden zoals eiwitten, ijzer, zink en vitamine B. Daarnaast is lamsvlees bijzonder mager en caloriearm. Lamsvlees behoort tot de categorie 'rood vlees' en helpt ons lichaam om ijzer op te nemen uit andere bronnen.

In de winter worden de lammeren geboren op stal, maar groeien hoofdzakelijk op in de buitenlucht. De lammeren van juni worden in de weide geboren. Ze krijgen naast gras en hooi ook lammeren muesli.
Merino's worden in de zuid europese landen in de bergen gehouden, het is een oersterk en taai ras. Het vlees is mager en mals.

Lamsvlees per heel lam zelf verpakken (+/_ 20 kilo) €12,00 per kilo 'karkasgewicht''

Lamsvlees per half lam zelf verpakken (+/_ 10 kilo) €13,00 per kilo 'karkasgewicht'
Op de foto een karkas,deze worden aan een haak gewogen. Dit is een brutogewicht. Na het versnijden heb je het nettogewicht. Dit is door het versnijden iets lager.

Het wordt gesneden zoals u dit wenst

Bij vragen kunt u ons bellen +31(0) 114 361402 of mailen info@wolboerderij.nl. Wij nemen contact met u op over de verwachte levering.

Thuisbezorging binnen een straal van +/- 20 km rond Koewacht

Download hier enkele heerlijk lamsvlees recepten.