WOWSlider

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
61 52 43 34 25 16Welkom op de website van Wolboerderij "Blij Bezuiden"
Aanmelden Nieuwsbrief! Klik hier.
Aanmelden Aandeel in onze kudde! Klik hier.

Wol , een vezel met toekomst!! Mede daarom leggen wij ons toe op de fokkerij van wolmerino’s. Het schaap met de fameuze 100% ‘kriebelvrije’ wol en een prachtig dubbeldoel dier dat het heel goed doet in onze lage landen. Sinds 2004 zijn wij gevestigd in de Blij Bezuiden polder bij het plaatsje Axel (Zeeuws Vlaanderen).
Na beiden al jaren werkzaam te zijn in de detailhandel, zijn dit ook jaren waarin het buitenleven en vooral het houden van grote en kleine dieren centraal stond en staat. Zo hebben wij de voor ons de ideale mix van leven, wonen en werken gevonden.

Ons assortiment omvat: uit eigen kudde, levende have, wol, vlees  en lams en schapenvellen.  Hiervoor zijn wij op zoek naar vaste klanten, fokken voor ‘de handel’ is wat ons betreft uitgesloten!!
Voor de aanverwante artikelen hebben we een aantal vaste leveranciers Ashford Handicrafts voorziet ons van lontwol, spinnewielen, weefgetouwen en toebehoren. Tevens hebben wij breiwol van het merk Lang yarns vooral bekend om zijn keuze voor natuurlijke materialen. Het thermowollen ondergoed, van het merk Ruskovilla is een mooie aanvulling en ook voor dekbedden en aanverwante artikelen van Texelwool kunt u bij ons terecht.

Al deze merken hebben 1 overeenkomst, ze zijn allen afkomstig van bedrijven met affiniteit voor het buitenleven waardoor ze goed bij ons passen.

Alle producten zijn in onze winkel, ruim 150m2 groot, op de boerderij, alsook in onze webwinkel te koop. Het erkende dealerschap maakt het mogelijk u alle service en garantie te bieden die daarbij horen. Voor de Firma Ashford vervullen wij ook de groothandelsfunctie, interesse in de wederverkoop van dit mooie merk, neem contact met ons op voor de voorwaarden en condities.


Dat wol en andere natuurproducten weer helemaal terug staan op de agenda getuige het succes van de maandelijkse brei- en spinavond. Uiteraard  bieden we diverse brei-, spin- en vilt workshops aan. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt in kleine groepjes. Tevens organiseren wij regelmatig workshops en themaweekenden waarvoor we professionele gast docenten vragen. Kijk voor het volledige aanbod op de pagina activiteiten. Al deze activiteiten vinden plaats hier op de boerderij.

U kunt zich aanmelden (of afmelden) voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten, aanbiedingen, enz.

Openingstijden winkel: Onze boerderijwinkel is,iedere vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag na afspraak.Zondag en maandag gesloten.

Wolboerderij Blij Bezuiden is ingeschreven in het handelsregister met KvK nr:62276395. Ons BTW nummer:NL 8547 411 36 B01