Home     Jonge ooien of fokrammen
Jonge ooien of fokrammen

Jonge ooien of fokrammen


Onze kudde telt voor het seizoen 2018 40 merino fokooien en 13 ooilammeren geboren winter 16/17. We weten inmiddels van alle ooien welk genotype zij hebben. Alle fokrammen hebben het type Arr/Arr. Dit is vooral van belang bij export. Inmiddels hebben wij succesvol dieren geexporteerd naar Denemarken en België.
We proberen het ras te ‘verbeteren’ voor het klimaat hier in Noord West Europa en voor het handspinnen. De fokrammen zijn geselecteerd op de vacht, de lengte van de stapel, een goede crimp en iets minder huidplooien.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van enkele dieren neem dan gerust contact met ons op via e-mail  of telefonisch 00 31 (0) 114 361402 .

Alle dieren zijn stamboek VSS.op aanvraag

Voorraad: 0


Artikelcode: 1

Jonge ooien of fokrammen


  • Productinformatie

De merino is een ras dat je in de lage landen niet veel ziet, terwijl je er zoveel plezier aan kunt beleven!!

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van enkele dieren maak dan eens een afspraak om langs te komen. Neemt u vooraf even contact met ons op via e-mail  of telefonisch 00 31 (0) 114 361402 .
We hebben geregeld eerdere jonge ooien uit onze kudde te koop.

Alle dieren zijn stamboek VSS.

Altijd al wolmerino's willen hebben en helaas geen ruimte voor je eigen kudde. Koop dan aandelen in onze kudde!! Klik hier voor de voordelen, privileges en voorwaarden.