Speciale woldag pinksterzondag 9 juni

Dit jaar i.p.v. een scheermiddag organiseren we een woldag! Hoewel we andere jaren altijd ook het scheren op deze dag deden krijgen we het op die manier helaas niet rond. Deze woldag staat in het teken van onze merino’s en de vele mogelijkheden rond dit prachtige ras. Uiteraard zijn de dieren te zien en kunnen we u uitleg geven over de mogelijkheden van de fameuze wol. Aan de hand van onze super zachte, eigen kudde breiwol lijn, en de diverse stukken die daarin gemaakt zijn kunt u zien en voelen wat deze dieren nu zo bijzonder maakt.

Deze 1 e pinksterdag wordt ook weer de Nieuwe Molen garagesale georganiseerd, dus nog veel meer te zien in ons durp:)

3 reacties

 1. boerenbont op 15 maart 2019 om 22:54

  Hallo.
  Kan ik ook een vacht kopen van een eenjarig schaap dat voor het eerst geschoren wordt. En wat kost dat dan?? Graag hoor ik vsnnu. Hartelijke groeten. Tineke van den Berg.

  • Janny Wijna op 16 maart 2019 om 16:42

   Beste Tineke,
   Hartelijk dank voor je aanvraag. Ik heb je een e-mail bericht gestuurd.
   Als er nog vragen zijn hoor ik dat graag.
   Met vriendelijke groet,
   Janny Wijna

 2. Laurette Pieters op 19 maart 2019 om 21:13

  De vachten zijn super van kwaliteit…Goed geschoren geen dubbele scheer in te vinden, ik doe van alles met een vacht…ruw spinnen tot het bewerken van lontwol en kaardvlies dat ik dan kan gebruiken in men vilt projecten, gesponnen draden worden naturel gelaten of gekleurd die gebruik ik dan voor te breien of te weven enz.. met een merino vacht van Janny ben je aan het goede adres…niks anders dan top materiaal. Heb ondertussen al 3 vachten bewerkt ben aan een 4de nog bezig… bedankt Janny voor de super vachten ❤️

Laat een reactie achter