Aandeel in onze kudde

41,32

Beschrijving

Vorige keer, in onze nieuwsbrief,  schreven we al dat we binnen onze dierhouderij de nodige investeringen hebben gedaan. Deze werden vooral ook mogelijk gemaakt door onze donateurs. Zo hebben wij o.a. verplaatsbare hekjes, Engelse hooiruiven, een lammerenvoerbak, een kantelaar, de aflamhokjes en onze Deense rammen bekostigd!

Inmiddels hebben we het beoogde aantal ooien en rammen bij elkaar. De kudde zal niet veel groter worden, dit kunnen Jean-Paul en ik samen aan, we kennen de dieren persoonlijk en het worden nooit alleen maar nummers.

Verkochten we andere jaren ‘de aandelen’ vooral voor het bekostigen van inventaris. Voor nu willen we, met uw goedvinden, deze gelden gebruiken voor het toegankelijk houden en verbeteren van onze kudde en de producten die eruit voortkomen. In de eerste plaats moet de levende have jaarlijks verplicht worden geënt tegen Q koorts. Deze enting moet worden gemeld en geregistreerd. We vinden het vooral belangrijk dat onze kudde zichtbaar is voor iedereen en onze dierhouderij transparant! Daarnaast zou het geweldig zijn om een kleine eigen kleding lijn op te zetten. Deze ontwikkeling van de “100% Wolboerderij Blij Bezuiden” kledinglijn, hopen we mede mogelijk te kunnen maken met steun van onze donateurs!

Er staat natuurlijk iets tegenover uw gift! Wij bieden een ,,alternatieve beurs,, met jaarlijks uit te geven aandelen. Voor €50,-schrijven wij 1 aandeel op uw naam. Als ,,aandeelhouder,, ontvangt u 10% korting op uit de kudde voortgekomen producten zoals breiwol, ruwe vachten, lamsvlees en lamsvellen.
Tevens worden bestellingen uit ons gehele assortiment vanaf een orderbedrag van 40,00 euro gratis naar u verzonden, binnen Nederland en Belgë. Het geeft ons daarbij veel voldoening om ons werk met u te kunnen delen!!

Looptijd 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020

Wolmerino


Video embedding powered by Webilop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aandeel in onze kudde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *